Saturday, February 5, 2011

Randoms

  • Terperap dalam bilik sorang-sorang dari pagi sampai petang memang betul-betul boleh buat aku jadi mereng.Beberapa kali jugak la aku menangis macam budak kecik tak tahu kenapa..I think I miss my parents at home.Tak berani nak call...sebab takut tetiba tengah cakap aku menangis.tahu-tahulah ayah aku,kalau aku memangis bukan reti nak pujuk..makin bikin panas ada la lagi.Haha.
  • Kawan-kawan yang berada di perantauan..cepat-cepatlah balik UUM.Aku rindu nak bercakap dengan orang ni sebab hari ni aku bercakap dengan dinding je.Serius..aku macam orang gila hari ini.
  • Oh pasal mooting..aku baru siap satu ground..yang ntah betul ntah tidak.Ada tanya kawan-kawan aku tadi dorang dah dapat berapa ground,tapi dorang pun tak start buat lagi.Tak adil sungguh,part plaintiff banyak gila point boleh buat.Part defenden takde point sangat.Tak tahulah takde point ke aku yang tak pandai.
  • Oh btw,semalam aku tidur sorang-sorang dalam bilik..and I survive.Thanks God walaupun terjaga around 3 o'clock,jaga kejap je boleh tidur balik.Ermmm,nak kena bagitau jugak ke..?Kalau bagitau Dayat mesti dia tak percaya sebab dia je yang tahu yang aku memang penakut gila babai.

4 comments:

  1. Ngupernya hang penakut yeee....ahakz....nak takut menda...? Hantu ke..? sape le lagik kuat erk...kita ke...setan...ahakz.....jawapannya...KITA....jom BERANI.....ahakz

    ReplyDelete
  2. jebat..tak patut kita takut pada benda yang tak sepatutnya kita tak boleh takut kan...?hehe..tp itulah..hehe

    emi
    awat...?tahniah apa nya..?\

    che
    hai.

    ReplyDelete