Saturday, March 5, 2011

Fennylia Faizah & Co





Frust sungguh.Selalu je fail masuk bab presentation depan kelas.Tak kira lah banyak mana masa pun masa diberi untuk prepare,banyak mana pun saya berlatih depan cermin,tetap saya nampak macam bodoh kat depan dengan tangan terketar pegang mic,otak separa beku blank tak tahu nak cakap apa padahal banyak lagi benda yang perlu dicakapkan dan lidah tak reti-reti nak keep calm, tersimpul-simpul je sebut ayat English.Macam Usop cakap,'tulaahhh, dulu taknak amik English Education. harapkan sangat subsidi kerajaan kan dah bengap macamniArggghhh...macammanalah saya nak jadi peguam ni.*sobs.Sorry groupmate,kalau saya merosakkan presentation kalian hari ni,tapi percayalah,I already do my best.

1 comment:

  1. dah selalu present nnt ok la tu... kena dibiasakan

    ReplyDelete