Tuesday, December 28, 2010

“Kita tewas bukan kerana pemain kita lemah tetapi unsur jampi paranormal rakyat Malaysia …”



Selepas mendakwa team Indonesia kalah angkara laser dari supporter Malaysia,yang kemudiannya disangkal sendiri oleh Alfred Reidi,jurulatih pasukan mereka,media Indonesia cakap konon-konon team Malaysia menang sebab Black Magic.*tepuk dahi*


Indonesian please stop humiliating your country.Suck it.. and live with it.


Indonesia
What the fuck is wrong with you?


Are you mad?



Please stop humiliating yourself to the world.
Dasar ngak mau ngaku kalah,udah kalah..kalah la.Syukur aja dong ga tewas 10-0.

Akhir kata,yang bukan aku kata:-




6 comments:

  1. hahaahha.like.like.like. rakyat2 indon memang takleh terima diorang kalah aritu.duk meroyan kat fesbuk.hahaha..

    siap ade penyanyi dangdut ke ape ntah, nak pakai coli ade laser time indon lawn mlysia esok.hahahahaha.bongok.

    ReplyDelete
  2. nak buat macammana..setakat tu je ke"intelek" tuan mereka..pasal Bola je pun sampai nak fuck fuck malaysia.Ingat orang malaysia ni ada masa ke nak cari tok bomoh perasap padang..gile.

    ReplyDelete
  3. Hahaha. lawak je dorg ni kan? Isu kecik je padahal dorg yg mula dulu. Tersangat fanatik mcm ni la jdinya

    ReplyDelete
  4. Ishhh...tak leh nak kata apa laaa den ni....den ramai kawan indon....ahakz....depa pun tak xplore pasal hal ni....agaknya depa pun dok jaga hati den....

    ReplyDelete
  5. xpuas ati..bnyk la alasan..hehe

    ReplyDelete
  6. aku ni bkn lah minat sgt pun bola ni.tp disebabkan pasal ni la,aku tiba2 follow up psl bola.geram tgk tindakan pihak lawan.mmg carik pasal.huh!!!go malaysia!!

    ReplyDelete