Tuesday, November 9, 2010

Konversasi

Konversasi pagi,tapi takdelah pagi jugak,dua tiga minit nak pukul 12 tengahri:

Saya:Good Morning,sayang.
Lelakiku:No reply.

Saya:I love you,sayang.
Lelakiku:No reply.

Saya:I miss you.
selang beberapa minit....
Lelakiku:Semalam Arsenal lawan New Castle siapa menang?

See..belum kahwin lagi tapi diriku telah diduakan dengan bolesepak.Kalau ditanya,antara saya dan bola sepak siapa yang lebih utama,mugkin jawapannya juga bola sepak.Baik tak payah tanya,nanti ada pulak la sessi rajuk memujuk tak berair mata..=)

Oleh kerana lelakiku fan Arsenal,maka dengan rasminya aku pun melatik diriku sendiri sebagai fan Arsenal.Ye,aku tahu bunyinya memang agak cliche,tapi siapa kisah kan...?Lagipun ini demi kebahagian rumahtangga kami jugak bha..he2.Kang malam2 tetiba aku termimpi sebut nama Drogba,tak pasal2 ada yang kena tendang tidur kat luar bilik.

Chelsea dan Arsenal can't mix OK,macam "ink" and "water" gitu.
 

4 comments:

  1. hehee tak boleh mix, tapi masih boleh 'remix' lagi ;D

    ReplyDelete
  2. drogba?? hahahaha..
    black people from chelsea kot.. haha

    ReplyDelete
  3. ye la...bakal laki suka drogba..tehheee

    ReplyDelete